Nastrojowe Rozmowy

Bo rozmawiać warto jest!

  • Nie jesteś zalogowany.

#1 2020-10-15 16:25:46

edihix
New member
Reputacja :  [+ 0/ -0 ]

neutralizacja tłuszczu na macie

Jak to się dzieje, że specjalne podkładki rozkładane w restauracyjnych kuchniach redukują zagrożenie, jakie stwarza rozlany tłuszcz?
To chodzi o wywołanie specjalnej reakcji chemicznej, związanie tłuszczu wewnątrz miniotworów w macie, zatrzymanie go pod spodem w jakiś kanalikach odpływowych czy co? Producenci twierdzą, że te https://www.berendsen.pl/nasze-rozwiaza … wejsciowe/ rzeczy wyjątkowo dobrze sprawdzają się przy minimalizowaniu ryzyka poślizgnięcia oraz są "skuteczne" przeciw tłustym zabrudzeniom". Ale czemu zawdzięczają swoją efektywność?

Ostatnio edytowany przez edihix (2020-10-19 16:29:40)

Offline

 

Stopka forum

Powered by PunBB
Host by: Hosting
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson



Założ : stronę za darmo